Петзвезден лукс "by Vilner" в Mercedes GL

Петзвезден лукс

02.10.2012 11:05:30

Поредното предизвикателство за екипа на Vilner-Your Style Inside се появи със собственик на Mercedes GL. Не напразно в новата версия на GL инженерният екип на Mercedes залага на по-висока шумо и виброизолация в салона, както и на леко увеличаване на габаритите на луксозния всъдеход. Но дори и след тези промени новият GL си остава пак 7-местен.

Клиентът пожела индивидуална намеса в неговия Mercedes, така че автомобилът наистина да стане луксозен, точно според собствените му виждане и усещане. Неговото желание бе за 4-местен оазис, в който да не усещаш пътя, потопил се в свят изпълнен с качествена музика, да успееш наистина да релаксираш и да изолираш пространството си по време на път... Естествено, да има и iPad. Също, да можеш да вземеш със себе си и всичкия багаж, който е необходим за пътуване до Луната и обра

Gentle Pagoda от Студио Vilner

Gentle Pagoda от Студио Vilner

06.08.2012 21:19:50

Да се родиш през 63-та. Когато автомобилите са били само за избрани. Когато скоростта не е била това, което е сега. Когато модата е била различна. Когато Mercedes 300 SL (W 198) и 190 SL (W121 BII) са били модерни, но не са били легенда.

Да остаряваш мъжкарски, за да се превърнеш в класика, достойна за възхищение и уважение. По романа на Студио Vilner с главно действащо лице Mercedes-Benz W113 Pagoda.

Land Rover Defender – отново под ножа на VILNER

Land Rover Defender – отново под ножа на VILNER

03.05.2012 09:50:56

Това е поредното доказателство, че момчетата от VILNER могат да направят луксозно всичко на колела. Интериорът на този Land Rover Defender е решен в кафяво и черно, като са използвани напа и алкантара.

С фината кожа са облицовани вратите, таблото, новите спортни седалки, дръжките на тавана и сенниците. Самият таван пък е покрит с алкантара, както огледалото за обратно виждане и третият стоп. Формите по кожата на новия подлакътник и основите на седалките придават спортен дух на интериора , а  пиано лак-ът - изтънченост. Решението за пода пък е ексцентрично – дървена декорация,  мотив, който присъства също и в багажното отделение.

BMW M135i Concept – малкият спортист

BMW M135i Concept – малкият спортист

02.05.2012 09:00:43

Едновременно със световната премиера на първите BMW M Performance автомобили, на Международното автомобилно изложение в Женева BMW показа и концепция за приложението на тази нова категория в компактния сегмент. BMW M135i използва динамичния потенциал на новото BMW 1-Series и го съчетава с редови шестцилиндров бензинов двигател, за да постигне младежки и спортен вид и отличен атлетизъм, характерни за BMW M Performance автомобилите.

Със спортния си външен вид, компактният автомобил с три врати автентично пренася типичните BMW М Performance качества в нов сегмент. Автомобилите BMW М Performance предлагат идеална комбинация на впечатляваща динамика и пригодност за ежедневието. С опита на M GmbH, натрупан в създаването на разработки за моторните спортове в продължение на десетиле

Безгрижният Jeep Wrangler на VILNER

Безгрижният Jeep Wrangler на VILNER

13.04.2012 13:15:43

Jeep Wrangler е всъдеход, който е еднакво ценен от своите собственици както през студените зимни дни, така и в летните горещини, като причината за това определено не е луксозното му изпълнение, а неговите качества.

Преминавайки през ръцете на българското къстъм студио VILNER, обаче, автомобилът вече може да се похвали с коренно променен интериор и множество допълнения по екстериора, довели до една далеч по-стилна визия от тази на серийния модел.

Audi RS4 Avant отново на линия

Audi RS4 Avant отново на линия

28.02.2012 09:56:04

Немската компания Audi е подготвила доста приятна изненада за феновете на нейните RS модели. Става въпрос за новото поколение на RS4 Avant. Моделът се завръща след 4 години извън пазара и очакванията за него са много големи.

Автомобилът ще направи дебют на изложението в Женева, като е любопитно, че за момента не е предвидена версия седан, а ще се предлага само комбито, чиято цена в Европа ще е около 76 000 евро.

Новите BMW M6 Coupe и M6 Convertible в пълния им блясък

Новите BMW M6 Coupe и M6 Convertible в пълния им блясък

27.02.2012 11:14:06

Немската компания BMW реши да свали завесата от новите поколения на M6 Coupe и M6 Convertible, чиято официална премиера ще се състои след няколко дни на изложението в Женева.

Баварците са оборудвани с познатия ни 4.4-литров V8 двигател, генериращ мощност от 560к.с. и максимален въртящ момент 680Нм. Агрегатът е комбиниран със седемстепенна M-Double Clutch Transmission, а задният диференциал е с променливо блокиране.

Audi TT RS plus идва с 360 коня

Audi TT RS plus идва с 360 коня

16.02.2012 16:36:40

Популярният роудстар Audi TT непрекъснато бива доразвиван от немската компания и ето, че е налице модификация на модела, която автоматично се превръща в най-мощното серийно TT.

Автомобилът е наречен TT RS plus и е оборудван със същия 2.5-литров турбо двигател, като познатото ни TT RS, но мощността му нараснала от 340 на 360к.с., а максималният въртящ момент – от 450 на 465Нм.

Mini Highgate – нещо специално

Mini Highgate – нещо специално

13.02.2012 10:08:28

MINI предлага на своите фенове още един специален Edition модел - MINI Cabrio Highgate. Той е предназначен за онези фенове на MINI, които искат да комбинират радостта от шофирането под открито небе с още по-ярко изразена индивидуалност и британски лайфстайл. MINI Cabrio Highgate се отличава с множество специално разработени за характера на автомобила дизайнерски елементи както в екстериора, така и в интериора. В комбинация с богатото оборудване те осигуряват модерна интерпретация на британския стил и премиум излъчването, характерни за открития автомобил.

MINI Cabrio Highgate се въвежда на пазара през пролетта на 2012г. Гамата от двигатели включва вариантите MINI Cooper (90 кВт/122 к.с.), MINI Cooper S (135 кВт/184 к.с.), MINI Cooper D (82 кВт/112 к.с.) и MINI Cooper SD (105 кВт/143 к.с.). Всички двигатели серийно се оборудват

Infiniti EX37 - един модерен кросоувър с „Оld School” интериор

Infiniti EX37 - един модерен кросоувър с „Оld School” интериор

16.01.2012 13:13:56

Студио Vilner ни пренася в друго измерение с къстъм интериор на Infiniti EX37. Родните специалисти са използвани внимателно подбрани висококачествени, скъпи и непопулярни материи.

Седалките, вратите, долната част и козирката на таблото, сенниците и скоростният лост са облечени с анилинова кожа - несравнимо мека и приятна на допир. Материалът е фин и естествен, без химична обработка и багрене. По време на експлоатация кожата получава красива патина, която добавя “Old School” характер на интериора. Шевът е едър и светъл.

Следваща
Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg