Автор: pavel
Публикувано на: 16.02.2012 16:36:40

Рейтинг:

Audi

Популярният роудстар Audi TT непрекъснато бива доразвиван от немската компания и ето, че е налице модификация на модела, която автоматично се превръща в най-мощното серийно TT.

Автомобилът е наречен TT RS plus и е оборудван със същия 2.5-литров турбо двигател, като познатото ни TT RS, но мощността му нараснала от 340 на 360к.с., а максималният въртящ момент – от 450 на 465Нм.

От Audi не разкриват как са увеличили производителността на агрегата, но твърдят, че тя позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 4.1сек. и да развива 280км/ч. при версията купе в комбинация със седемстепенна S-tronic трансмисия с двоен съединител. При кабриолета ускорението става за 4.2сек., а ако клиентът е избрал стандартната 6-степенна механична скоростна кутия, операцията се извършва с по 0.2сек. по-бавно и в двата случая.

Въпреки отличната динамика, Audi TT RS plus може да се похвали със сравнително нисък разход на гориво от 8.5л/100км. при купето и 8.6л/100км. при кабриолета. Цената на автомобила започва от 60 650 евро, като в нея влизат специална спирачна система, адаптивно окачване, спортна изпускателна система, 19-инчови джанти и няколко карбонови елемента.


Галерия Audi TT RS plus
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg