Автор: pavel
Публикувано на: 16.01.2012 13:13:56

Рейтинг:

Infiniti

Студио Vilner ни пренася в друго измерение с къстъм интериор на Infiniti EX37. Родните специалисти са използвани внимателно подбрани висококачествени, скъпи и непопулярни материи.

Седалките, вратите, долната част и козирката на таблото, сенниците и скоростният лост са облечени с анилинова кожа - несравнимо мека и приятна на допир. Материалът е фин и естествен, без химична обработка и багрене. По време на експлоатация кожата получава красива патина, която добавя “Old School” характер на интериора. Шевът е едър и светъл.

Дизайнът на седалките е нестандартен и разчупен. В горната си част лентите от анилинова кожа образуват овали, а средната и долната част са вертикални и по-широки. Акцент са гравираните с логото нa “Vilner”, асиметрично разположени ленти от същия материал, кореспондиращи с маншона на скоростния лост, който също е гравиран.

Таванът и конзолата на волана са изработени от тъмен висококачествен набук Аmaretta с изпъкващи детайли от фини ленти VideoFlex Film Extra. Дори огледалото за обратно виждане е облечено в Аmaretta.

Воланът е ръчно модифициран и облечен във висококачествена напа за по-голямо удобство, ергономичност и по-агресивна визия, според стила на собственика.

Луксозният вид на интериора се допълва от хромираните части на волана, бутоните за управление на седалките, дръжките на тавана, предпазителите на говорителите във вратите и плафона.

Аудио системата, която спечели първо място на “EMMA Balkan Sound & Tuning 2011” в клас “Advanced 7 channels”, се състои от оригинален Infiniti плейър, процесор „AudiSon” и „Ground Zero” усилвател и говорители.

Купето на автомобила е допълнително обезшумено за осигуряване на цялостния комфорт на пасажерите и перфектния саунд.


Галерия Infiniti EX37 от Vilner
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg