Автор: admin
Публикувано на: 01.10.2010 10:22:52

Рейтинг:

Париж
Тази година присъствието на Audi на изложението в Париж е доста силно и определено ще предизвика голям интерес у посетителите. Освен модерна интерпретация на класическия модел Quattro, немската компания е подготвила за изложението и поредната си концепция с наименование e-Tron.

Audi e-Tron Spyder Concept всъщност представлява кабрио версия на концептуалния e-Tron, представен в началото на годината на изложението в Детройт, която обаче е с 13 см. по-дълга и с 3 см. по-широка от него.

Задвижващата система на e-Tron Spyder Concept се състои от два електромотора, с обща мощност 88к.с., отговарящи за задвижване на предните колела, и 3.0-литров турбодизелов двигател, с мощност 300к.с., задвижващ задните колела. Припомняме ви, че при версията купе агрегатите бяха само електрически.

Благодарение на общата мощност от 388к.с., кабриолетът, чието тегло е 1 450кг., ускорява от 0-100км/ч. за 4.4сек., а максималната му скорост е ограничена на 250км/ч. В същото време, при комбиниран цикъл средният разход на гориво е едва 2.2л/100км., но автомобилът може да се движи и изцяло в електрически режим, при който изминава до 50км. с максимална скорост от 60км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg