Автор: pavel
Публикувано на: 20.02.2011 21:51:05

Рейтинг:

edo

Въпреки че всички очакваме с нетърпение наследника на Lamborghini Murcielago, който ще получи името Aventador и ще направи дебют след десетина дни на изложението в Женева, немската тунинг компания edo Competition продължава усилено да работи по стария суперавтомобил.

Последната нейна доработка на Lamborghini Murcielago LP640 е получила наименованието LP750, което подсказва, че мощността на 6.5-литровия, V12 двигател е нараснала до цели 750к.с., а максималният въртящ момент вече достига 740Нм.

За разлика от стария проект на edo Competition за модела, познат ни като LP710, при който максималната скорост достигаше 352км/ч., Murcielago LP750 е в състояние да развие 365км/ч. Освен това, машината се изстрелва от 0-100км/ч. за 3.1сек., от 0-200км/ч. за 9.7сек. и от 0-300км/ч. за 24.5сек.

За постигането на гореспоменатата производителност, спецовете от edo Competition са подменили почти всички части по двигателя, всмукателната и изпускателната система, като са извършили и задължителната допълнителна настройка на софтуера за управление на агрегата.

За да е автомобилът максимално стабилен дори при скорост от 365км/ч., немската тунинг компания е разработила нов аеродинамичен комплект, повишаващ притегателната сила. Джантите пък са с размери 18 инча отпред и 19 инча отзад, като са облечени със специално изработени за модела гуми Michelin.


Галерия edo Competition LP750
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg