Автор: admin
Публикувано на: 23.12.2008 10:49:03

Рейтинг:

edo

Немската тунинг компания edo competition представи последната си разработка Lamborghini LP 710 Audigier, от която ще бъдат произведени само пет екземпляра.

Според специалистите от edo, автомобилът развива максимална скорост от 360км/ч. и е най-бързото Lamborghini създавано някога, но не се съобщава с колко конски сили е увеличена мощността на двигателя и за колко секунди става ускорението от 0-100км/ч.

LP 710 Audigier е базиран на Lamborghini Murciélago LP 640, като от edo са модифицирали аеродинамичните елементи, двигателя, изпускателната система, интериора, гумите и джантите така, че да ги приведат до състезателни стандарти.

Немците са обърнали голямо внимание и на дизайна, за който са наели Кристиан Аудигиер. Той е избрал матово черен цвят за купето, а за интериора е използвал набор от различни материали, като на седалките е избродирал собственото си име.

Кристиан Аудигиер от своя страна се е доверил на художника Маркъс Пфейл, който е изографисал екстериора на автомобила с ефектни черепи и бодливи клони. Черепите присъстват и върху облегалките на креслата. 

 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg