Силата на дракона

Силата на дракона

22.10.2012 12:33:16

Nissan GT-R... Vilner - Your Style Inside... Китайски бизнесмен с голяма колекция автомобили... Годината на дракона...

С тези съставки Vilner разработи и осъществи един проект, който няма еквивалент в световен мащаб. Клиентът пожела нестандартно изпълнение за атрактивната си бегачка, която не се отличава с нищо от серийния GT-R, и се довери на Vilner - Your Style Inside за проекта и изработката.

Opel Cascada – атлетично великолепие в кабриолет от средния клас

Opel Cascada – атлетично великолепие в кабриолет от средния клас

18.10.2012 10:27:16

Завръщане към едни от най-силните изживявания зад волана на един автомобил – плавната разходка под галещите кожата слънчеви лъчи, усещането как въздухът изпълва все по-настойчиво изложените на насрещния поток длани с увеличаване на скоростта, свободата да обърнеш поглед нагоре и да видиш единствено небе, дълбоко, синьо небе... Tези моменти са нещо типично за новия модел Cascada. Cascada е новият всесезонен кабриолет на марката Opel, който ще бъде представен на пазара в началото на 2013 година – четириместен открит модел от висока класа с удължен силует и висококачествен мек сгъваем покрив. Докосвайки върха на гамата на марката Opel, Cascada се причислява към кабриолетите от среден клас не само поради своите размери (дължина 4 697 милиметра и широчина 1 840 мм без страничните огледала), но и със своята привлекателна натура и елитните технологии и удобства, които предлага на разположени

Да разведрим интериора с цветните колани на Vilner

Да разведрим интериора с цветните колани на Vilner

18.10.2012 10:23:26

Повечето хора не обичат да си поставят предпазни колани, докато се придвижват с автомобили, но въпреки че ни създават неудобство, те са абсолютно задължителни за нашата безопасност. Екипът на Vilner - Your Style Inside, обаче, е намерил начин да ни накара да погледнем на коланите като на разведряващ аксесоар.

Отскоро българското къстъм студио придава още по-завършен вид на интериорите, като монтира в тях цветни колани, съобразени със стила на автомобила. Налична е гама от 25 цвята, а процедурата по подмяната отнема 3 работни дни, тъй като се запазва цялата механика, а се заменя само платът.

Петзвезден лукс "by Vilner" в Mercedes GL

Петзвезден лукс

02.10.2012 11:05:30

Поредното предизвикателство за екипа на Vilner-Your Style Inside се появи със собственик на Mercedes GL. Не напразно в новата версия на GL инженерният екип на Mercedes залага на по-висока шумо и виброизолация в салона, както и на леко увеличаване на габаритите на луксозния всъдеход. Но дори и след тези промени новият GL си остава пак 7-местен.

Клиентът пожела индивидуална намеса в неговия Mercedes, така че автомобилът наистина да стане луксозен, точно според собствените му виждане и усещане. Неговото желание бе за 4-местен оазис, в който да не усещаш пътя, потопил се в свят изпълнен с качествена музика, да успееш наистина да релаксираш и да изолираш пространството си по време на път... Естествено, да има и iPad. Също, да можеш да вземеш със себе си и всичкия багаж, който е необходим за пътуване до Луната и обра

Gentle Pagoda от Студио Vilner

Gentle Pagoda от Студио Vilner

06.08.2012 21:19:50

Да се родиш през 63-та. Когато автомобилите са били само за избрани. Когато скоростта не е била това, което е сега. Когато модата е била различна. Когато Mercedes 300 SL (W 198) и 190 SL (W121 BII) са били модерни, но не са били легенда.

Да остаряваш мъжкарски, за да се превърнеш в класика, достойна за възхищение и уважение. По романа на Студио Vilner с главно действащо лице Mercedes-Benz W113 Pagoda.

Mini Clubvan Concept – време за бизнес

Mini Clubvan Concept – време за бизнес

03.08.2012 23:06:42

Концепцията MINI Clubvan, която беше показана за първи път по време на изложението в Женева, съчетава на пръв поглед несъвместими качества и поставя основите на иновативна, непозната за сегмента на премиум малките автомобили философия. Прототипът, разработен на базата на MINI Clubman, комбинира типичното MINI изживяване при шофиране с разширени транспортни възможности. По този начин характерното излъчване на марката става атрактивно и достъпно за нови области на приложение и нови целеви групи.

MINI Clubvan Concept се отличава от MINI Clubman преди всичко по затвореното си товарно пространство зад седалките на водача и пътника до него, както и със закритите за погледите задни странични прозорци. Така MINI Clubvan предлага разширени възможности, за приложение както в би

Vilner създаде уникално Аudi А3 за ESET

Vilner създаде уникално Аudi А3 за ESET

08.06.2012 23:07:45

Студио Vilner навлезе в света на софтуерните компании. Стъпи стабилно, уверено и забелязващо се. Внедри се в ESET България и разработи и изпълни пореден култов проект, доказвайки че и фирмените автомобили могат да се ъпгрейдват.

За предстояща световна конференция, на която софтуерните фирми представят новите си продукти, ESET България решава да покаже и своя рекламен фирмен автомобил. Колата е Audi A3 и в продължение на два месеца е била в ателието на Студио Vilner.

Land Rover Defender – отново под ножа на VILNER

Land Rover Defender – отново под ножа на VILNER

03.05.2012 09:50:56

Това е поредното доказателство, че момчетата от VILNER могат да направят луксозно всичко на колела. Интериорът на този Land Rover Defender е решен в кафяво и черно, като са използвани напа и алкантара.

С фината кожа са облицовани вратите, таблото, новите спортни седалки, дръжките на тавана и сенниците. Самият таван пък е покрит с алкантара, както огледалото за обратно виждане и третият стоп. Формите по кожата на новия подлакътник и основите на седалките придават спортен дух на интериора , а  пиано лак-ът - изтънченост. Решението за пода пък е ексцентрично – дървена декорация,  мотив, който присъства също и в багажното отделение.

BMW M135i Concept – малкият спортист

BMW M135i Concept – малкият спортист

02.05.2012 09:00:43

Едновременно със световната премиера на първите BMW M Performance автомобили, на Международното автомобилно изложение в Женева BMW показа и концепция за приложението на тази нова категория в компактния сегмент. BMW M135i използва динамичния потенциал на новото BMW 1-Series и го съчетава с редови шестцилиндров бензинов двигател, за да постигне младежки и спортен вид и отличен атлетизъм, характерни за BMW M Performance автомобилите.

Със спортния си външен вид, компактният автомобил с три врати автентично пренася типичните BMW М Performance качества в нов сегмент. Автомобилите BMW М Performance предлагат идеална комбинация на впечатляваща динамика и пригодност за ежедневието. С опита на M GmbH, натрупан в създаването на разработки за моторните спортове в продължение на десетиле

Как можем да спечелим луксозен автомобил

Как можем да спечелим луксозен автомобил

28.04.2012 10:09:20

Вероятно са много малко хората по света, които не си мечтаят да спечелят луксозен автомобил или известна сума пари, с която да си закупят лъскаво возило. Някои от вас ще си кажат „Ех, мечти”, но преди да изречете тези думи, се запознайте с възможностите за лесно спечелване на пари, които разбира се крият известни рискове. Както е казал един известен наш сънародник обаче: „Който играе пичели, който не играе не пичели”.

Масовото схващане е, че единственият начин да се сдобиеш с луксозен автомобил е да си престъпник, но всъщност това не е точно така, защото има много хора, които са успели по честен път и в момента се кефят на шикозните си коли.

Следваща
Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg