Автор: pavel
Публикувано на: 08.06.2012 23:07:45

Рейтинг:

Vilner

Студио Vilner навлезе в света на софтуерните компании. Стъпи стабилно, уверено и забелязващо се. Внедри се в ESET България и разработи и изпълни пореден култов проект, доказвайки че и фирмените автомобили могат да се ъпгрейдват.

За предстояща световна конференция, на която софтуерните фирми представят новите си продукти, ESET България решава да покаже и своя рекламен фирмен автомобил. Колата е Audi A3 и в продължение на два месеца е била в ателието на Студио Vilner.

Желанието на ESET България е автомобилът да е с фирмените цветове на компанията. Започва се с дизайнерски проект на екстериора и интериора. В процеса на работа модифицираните брони отпадат, за да се запази максимално визията на А3, а акцентите да са предимно в цветовете и някои елементи от екстериора.

Основният цвят на купето е бяла перла със сиво-сини отенъци. Чернен и тюркоазен цвят са използвани предимно за акценти. Джантите са нови – MAK 17’’, допълнително прецизно боядисани в бяло и тюркоаз. Логото на ESET присъства на предните врати. Декоративна решетка в синьо привлича вниманието към новите фаровете Hella, оригиналните стопове също са подменени с нови на InPro.

Интериорът на автомобила, типично за работата на Vilner, е индивидуализиран и подчинен на идеята за фирмен автомобил. Използвани се висококачествена напа и алкантара, като основният цвят е черен.

Декоративни бели кантове подчертават седалките и стелките. Таблото също е облечено в напа и алкантара с прецизен тюркоазен шев. Воланът е ръчно изработен с нова, ергономична форма и дизайн. Шевовете по седалките, корите на вратите и кората на багажника повтарят елементи от робота - символ на ESET. Той самият пък е отпечатан на тавана върху светлата алкантара.

Логото на ESET е избродирано на възглавничките. Шайбите на километражите са нови и светят във фирмените цветове. В средната конзола е вграден Samsung Android Galaxy Note, който играе ролята на мобилен офис, а също показва изображението на предната и задната камера. Боядисан е в тюркоазен мат метал, но не самоцелно - кореспондира с елементи от вратите, скоростния лост и въздуховодите на таблото.

Купето е допълнително изолирано и обезшумено, за по-пълна наслада от качествената музика Ground Zero и процесор AudioSon.

Така Audi A3 вече е и ЕСТЕТ!


Галерия Audi A3 Eset от Vilner
Тагове: Аudi, Аudi А3, Vilner, Тунинг, ESET
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg