Автор: admin
Публикувано на: 21.02.2010 22:27:10

Рейтинг:

VATH

Със своите 388к.с., Mercedes E 500 Coupe предлага отлична динамика, като ускорението с него от 0-100км/ч. става за 5.4сек., а максималната скорост е с ограничение на 250км/ч.

За VATH обаче, тези показатели явно не са достатъчни, поради което тунерите са решили да разработят своя версия на купето, наречена V50S и включваща редица механични и козметични промени. От компанията не споменават как са повлияли подобренията на ускорението, но става ясно, че ограничителят на скоростта е преместен на 280км/ч.

Чрез препрограмиране на блока за управление на агрегата, замяната на въздушния филтър със спортен и оборудване с по-производителна изпускателна система, немците са успели да увеличат мощността на 5.5-литровия V8 двигател до 435к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 520 на 575Нм.

Mercedes E 500 Coupe е получил също регулируемо окачване, позволяващо на автомобила да се смъкне с 20мм. до 65мм., нови спирачки с шестбутални дебеломери и 378мм. дискове, както и 20-инчови джанти.

Новият бодикит на автомобила се състои от предна устна, спойлер на задния капак и дифузер, като въпросните елементи са изработени от карбон. Интериорът на V50S може да се похвали със специална кожена тапицерия, карбонови декорации и специфични стелки.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg