Автор: admin
Публикувано на: 22.04.2009 00:40:30

Рейтинг:

Skoda

От Skoda разпространиха официални снимки и информация за версиите RS и Scout на обновената Octavia, която дебютира на автомобилното изложение в Париж през миналия октомври.

Octavia RS ще се предлага във версии седан и комби, които се различават от стандартните по новата предна броня, в която са вградени дневни LED светлини, модифицираната радиаторна решетка с логото RS на нея, 18-инчовите джанти Neptune и задния спойлер, наличен само при седана.

Спортните автомобили са получили също по-твърдо окачване, намален със 127мм. пътен просвет и по-ниско с 20кг. тегло. Серийното им оборудване включва климатроник, а като опция се предлагат ксенонови светлини.

Octavia RS ще е налична с бензиновия 1.8 TSI двигател (200к.с.) и с турбодизеловия 2.0 TDI (170к.с.), като и двата са комбинирани с шестстепенна DSG трансмисия, с двоен съединител. От Skoda все още не разкриват динамичните им показатели, като е ясно само, че първият изразходва средно по 7.5 литра гориво на 100км. пробег, а вторият – 5.6л/100км.

Octavia Scout се отличава от стандартния модел по увеличения със 179мм. пътен просвет, допълнителните пластмасови защитни панели и системата за постоянно задвижване към четирите колела „Haldex”, които превръщат автомобила в типичен кросоувър. Обновеният Scout ще е наличен с 1.8-литров бензинов двигател, с мощност 160к.с., и с 2.0-литров дизелов агрегат, генериращ 140к.с. 


Skoda показа обновените Octavia RS и Octavia Scout
Skoda показа обновените Octavia RS и Octavia Scout
Skoda показа обновените Octavia RS и Octavia Scout
Skoda показа обновените Octavia RS и Octavia Scout
Skoda показа обновените Octavia RS и Octavia Scout
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg