Автор: admin
Публикувано на: 03.09.2009 00:39:49

Рейтинг:

Skoda

Комби моделите обикновено се използват от семейства с деца, на които им се налага често да пътуват и превозват по-обемист багаж, но австралийското подразделение на Skoda е решило да промотира новата Octavia RS комби, като създаде нейна състезателна версия.

Автомобилът е наречен Octavia RS-P и е оборудван с 2.0-литров турбодвигател, чиято мощност е увеличена до 258к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал на 350Нм. По-високата производителност на агрегата е постигната чрез препрограмиран блок за управление (ECU), нова изпускателна система от неръждаема стомана и по-голям спортен въздушен филтър.

Skoda Octavia RS-P е с допълнителни стабилизиращи щанги, по-мощни спирачки, с 355мм. дискове отпред и 310мм. отзад, и регулируемо спортно окачване. Като завършек, автомобилът е получил нова радиаторна решетка и 18-инчови черни джанти, облечени с гуми Yokohama ADVAN.

За момента, австралийското подразделени на Skoda е създало само един екземпляр от Octavia RS-P, който ще обикаля страната и ще рекламира модела, но от компанията не съобщават дали тази модификация ще бъде пусната в серийно производство. 


Галерия Skoda Octavia RS-P
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg