Автор: admin
Публикувано на: 22.06.2010 09:50:17

Рейтинг:

Senner
На немският тунер Senner определено му е слабост Audi A5 и вече представи няколко доработки и програми за модела, но ето, че сега е подготвил и спортен пакет за версията Sportback, при това за S5 Sportback.

Специалистите не са правили никакви промени по външния вид на автомобила, с изключение на новите 20-инчови джанти T1S Work VARA Diamond, а в интериора са заменили само стандартните декоративни елементи с карбонови.

От механична гледна точна са извършени подобрения по окачването, което е с нови пружини и е намалило пътния просвет с 40мм., но по-сериозната работа е била върху 3.0-литровия V6 двигател на Audi S5 Sportback.

Агрегатът е получил допълнителни 42к.с. и 55Нм., които са постигнати чрез препрограмиране на софтуера, нова изпускателна система от неръждаема стомана и спортен въздушен филтър. Резултатът е мощност от 375к.с. и максимален въртящ момент достигащ 495Нм.

От Senner все още не разкриват каква е цената на пакета им за Audi S5 Sportback, както и какви са динамичните показатели на автомобила след извършените подобренията, но споменават, че са премахнали ограничителя за скоростта, което вероятно е достатъчно за достигане на скорост от порядъка на 280-300км/ч.

Галерия Senner Audi S5 Sportback
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg