Автор: admin
Публикувано на: 18.09.2009 12:49:51

Рейтинг:

Audi

Горещото Audi S5 Sportback направи световен дебют на провеждащото се в момента изложение във Франкфурт. Автомобилът се характеризира с динамика на типично спортно купе, съчетана с комфорт на луксозен седан.

В сравнение със стандартното Audi A5 Sportback, спортната версия се отличава с S-Line бодикит, алуминиеви капаци на страничните огледала, 18-инчови джанти, изпускателна система с четири хромирани накрайника и по-мощни спирачни механизми.

Двигателят на S5 Sportback е 3.0-литровият V6, познат ни от Audi S4, чиято мощност е 333к.с., а максималният му въртящ момент достига 440Нм. Той е комбиниран със седемстепенна трансмисия S-tronic, предаваща задвижването към четирите колела, посредством системата quattro.

Според Audi, автомобилът е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 5.4сек., докато максималната скорост е с електронно ограничение на 250км/ч. Въпреки това, средната консумация на гориво на спортното возило е 9.7л/100км.

Интериорът на Audi S5 Sportback е оборудван със спортни седалки, облечени в кожа „Silk Nappa” и комбинирани с алуминиеви декоративни вложки. Клиентите могат да поръчат като опция вентилация и отопление на креслата, и да заменят декорациите с дървени или карбонови.

Автомобилът е получил също модифицирано окачване, което придава по-спортно усещане при шофиране, засилвано още от възможността за смяна на предавките от волана и втвърдяването му при нарастване на скоростта.

Продажбите на Audi S5 Sportback е предвидено да стартират през пролетта на следващата година, като цените на модела в Германия ще започват от 57 900 евро.


Галерия Audi S5 Sportback
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg