Автор: admin
Публикувано на: 24.09.2010 15:58:45

Рейтинг:

PPI
Преди година немската тунинг компания PPI представи своя версия на Audi R8, наречена Razor GTR, която и до днес се явява една от най-агресивните доработки на модела.

От PPI обаче са решили да пуснат нейна ексклузивна версия, от която ще бъдат произведени само 10 екземпляра. Тя е получила наименованието Razor GTR-10 и отново разчита на 5.2-литровия V10 двигател.

Мощността на агрегата при Razor GTR-10 обаче е нараснала на 600к.с., докато тази при стандартния Razor GTR е „само” 580к.с. Увеличената производителност е постигната чрез подобрения по всмукателната и изпускателнaта системи.

Освен това, инженерите на PPI са намалили още повече теглото на автомобила, като то е с цели 250кг. по-малко от това на серийното Audi R8. Като цяло бодикитът от Razor GTR е запазен, но са настъпили някои дребни промени и абсолютно всички негови части са карбонови, каквито са и вратите.

В резултат на по-голямата мощ и по-ниското тегло, Razor GTR-10 е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 3.2сек., което е с 0.5сек. по-бързо от Razor GTR и с 0.7сек. по-бързо от стандартното Audi R8 V10. Максималната скорост, която развива автомобилът е 335км/ч.

При джантите не е настъпила промяна, като предните са с размер 19 инча, а задните - 20 инча. Същото е положението със спирачките, които са с 6-бутални дебеломери и дискове с размер 380мм. отпред и 356мм. отзад, както и с окачването с хидравлична система, позволяваща на автомобила да се повдига с 45мм., когато прави маневри по малки улички и при паркиране.

Интериорът на автомобила е напълно в тон с външния му вид, като и за двата е наблегнато на черния цвят със златисти акценти. Във вътрешността също наблюдаваме широка употреба на карбон, както и олекотени седалки PPI.

Галерия PPI RAZOR GTR-10
Читателски коментари

мая 2010-09-26 11:24:36 0 отговори

мая

Този красавец ако го набарам!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg