Автор: admin
Публикувано на: 15.10.2010 11:20:17

Рейтинг:

Още
След 37 години на пазара и повече от 15 милиона продадени бройки от Volkswagen Passat, дойде време да се появи неговото седмо поколение, което въпреки че е базирано на старото е определяно от немската компания като напълно ново.

Версиите седан и комби на модела направиха дебют на изложението в Париж в началото на месеца, като тогава ви запознахме с подробностите около тях, но сега от Volkswagen разпространиха още техни снимки и малко повече любопитна информация.

В списъка с допълнителните екстри, предлагани за модела, присъстват доста интересни технологични решения. Така например, желаещите могат да оборудват своя Passat с адаптивен круиз контрол или новата система Easy Open, позволяваща отваряне на вратата на багажника само чрез позициониране на крака ви под задната броня.

Това е първият модел на Volkswagen, получил технологията Front Assist, която активира автоматично спирачката при необходимост, ако се движите със скорост до 30км/ч. Последното поколение на системата Park Assist II пък може да паркира колата на място, чиято дължина е колкото тази на автомобила плюс още 80см.

Динамичният асистент на светлините (Dynamic Light Assist) позволява да не заслепявате водачите на превозни средства, движещи се срещу вас. Това става чрез промяна в зоната на осветяване, в зависимост от това какво е разстоянието на насрещно движещите се коли.

В списъка с екстрите е включена също система за предупреждаване за наличие на обекти в така наречената „мъртва зона”, както и такава за сигнализация, в случй че водачът тръгне да заспива докато шофира.

Повече информация за новия Volkswagen Passat

Тагове: Volkswagen, Volkswagen Passat
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg