Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2010 10:50:39

Рейтинг:

Новият
На щанда на Chevrolet в Париж се очертава да е доста пренаселено, тъй като марката е предвидила множество световни премиери именно за този автосалон. Освен новото поколение на Orlando и хечбек версията на Cruze, вчера стана ясно, че там ще видим и новия Aveo.

Автомобилът е в стила на концепцията Aveo RS, показана по-рано тази година на изложенията в Детройт и Женева, като впечатляващите дизайнерски елементи присъстват и при серийния модел, който може да се похвали с доста агресивен външен вид.

Новият Aveo е по-широк и по-дълъг от своя предшественик, благодарение на което е увеличено вътрешното му пространство и обемът на багажника. Също като при Spark, интериорът има доста интересен дизайн, а инструменталният панел е вдъхновен от света на мотоциклетите.

Моделът е получил и множество механични подобрения, сред които напълно нова ходова част и заздравена конструкция на рамата и каросерията, подобрила устойчивостта при усукване. Освен това, в стандартното оборудване вече са включени електронен усилвател на кормилно управление, електронната стабилизираща система и спирачки с ABS.

Следващото поколение на Chevrolet Aveo идва с широк набор от двигатели. 1.2-литровият бензинов ще е наличен в две версии, с мощности 70 и 86к.с., 1.4-литровият доставя 100к.с., а 1.6-литровият – 115к.с. Любителите на дизела пък ще могат да избират между две версии на 1.3-литровия, чиито мощности са 75 и 95к.с., като те са оборудвани със старт/стоп система.

Галерия Chevrolet Aveo 2011
Новият Chevrolet Aveo с премиера в Париж
Новият Chevrolet Aveo с премиера в Париж
Тагове: Chevrolet, Chevrolet Aveo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg