Автор: admin
Публикувано на: 15.01.2010 10:43:47

Рейтинг:

Chevrolet
От Chevrolet са решили да докажат, че моделът им Aveo може да се превърне в истински звяр. Компанията използва изложението в Детройт, за да представи демонстрационната концепция Aveo RS, която „хвърля светлина” върху следващото поколение на модела.

Концепцията е оборудвана с 1.4-литров турбодвигател Ecotec, който доставя мощност от 138к.с. и максимален въртящ момент 200Нм. Скоростната кутия е петстепенна механична, а комбинацията между нея и агрегата осигурява едновременно нисък разход на гориво и отлична динамика.

Chevrolet Aveo RS Concept може да се похвали с голяма радиаторна решетка и атрактивни задни светлини, които заедно с 19-инчовите алуминиеви джанти, спойлера на покрива и двата хромирани накрайника на изпускателната система, вградени в дифузера, придават много агресивен вид на автомобила.

Интериорът на концепцията е облечен в черна кожа, обшита със сини шевове и комбинирана с декоративни елементи в черен лак и алуминий. Впечатление прави формата на оборотомера и километража, които заедно с външните светлини са вдъхновени от мотоциклетите.

Галерия Chevrolet Aveo RS Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg