Автор: admin
Публикувано на: 01.12.2010 10:40:15

Рейтинг:

Novitec

Novitec пусна спортна програма за Fiat 500 още през 2008г., когато стартираха продажбите на модела, но сега тунерът е подготвил такава и за горещата модификация 500 Abarth.

Безспорно най-интересната част от пакета е тунингът на 1.4-литровия турбо двигател, който се предлага на две нива. При първото мощността нараства от 125 на 164к.с., а при второто автомобилът вече разполага с цели 212к.с.

За постигането на тази производителност, инженерите на Novitec са заменили турбото, въздушния филтър и изпускателната система, и са извършили модификации по всмукателната система и скоростната кутия.

В резултат на извършените промени, максималният въртящ момент също е нараснал, като при по-мощната версия той достига 325Нм., при стандартни 206Нм. По данни на Novitec, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 6.8сек. и развива максимална скорост от 223км/ч.

Цената на целия пакет е 3 016 евро, като освен подобрения по двигателя, той включва регулируемо спортно окачване, намаляващо клиренса с 35мм., и нови 17-инчови джанти, които могат да бъдат и 18-инчови срещу допълнително заплащане.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg