Автор: admin
Публикувано на: 17.03.2010 12:06:57

Рейтинг:

Novitec
Наближава пролетта, времето навън се затопля и настъпва моментът за появата на кабриолети, поради което от Novitec са решили, че сега е подходящо да ни покажат новия си пакет за Ferrari California.

За разлика от предишната програма на Novitec за Ferrari California, която увеличава мощността на 4.3-литровия V8 двигател с 40к.с. до 500к.с., новата доставя още 106к.с. и тя вече достига 606к.с. Освен това, максималният въртящ момент нараства от стандартните 485Нм. на 603Нм. при 5 500об/мин.

За да постигнат тази производителност, тунинг специалистите са извършили промени по софтуера за управление, компресорите, инжекциона, системите за въздух, охлаждане и отработени газове, както и по катализаторите. Крайният резултат е ускорение от 0-100км/ч. за 3.8сек. и максимална скорост от 325км/ч.

Новият тунинг пакет за Ferrari California включва също по-спортно окачване, свалило автомобила с 35мм. към пътя, като то може да повдига купето с 40мм. отпред, което е много подходящо при паркиране и преминаване през неравни терени.

От Novitec са подобрили и аеродинамиката на California, чрез същия оптичен пакет, като на първата им програма за модела. Той включва предна устна, добавки на страничните прагове, дифузер и заден спойлер. За завършек на външния вид са добавени нови джанти, с размер 21 инча отпред и 22 инча отзад.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg