Автор: admin
Публикувано на: 08.12.2009 23:37:45

Рейтинг:

Novitec
Немската тунинг компания Novitec представи спортен пакет за Ferrari California, който включва промени по външния вид и подобрения по механиката на автомобила.

За да придадат по-агресивен вид на Ferrari California, от Novitec са разработили аеродинамичен комплект от карбонови компоненти, включващ предна устна, добавки на страничните прагове, дифузер и заден спойлер. Външният вид се допълва от 21-инчови джанти отпред и 22-инчови отзад.

От гледна точна на ефективността, тунинг специалистите са инсталирали нови софтуер за управление на двигателя и изпускателна система, с метални катализатори и механизъм за клапите, който се управлява от волана.

Тези подобрения са довели до увеличение мощността на 4.3-литровия V8 двигател с 40к.с. до 500к.с.,  както и до нарастване на максималния му въртящ момент с 33Нм. до 518Нм.

Ferrari California е получило също спортни пружини, смъкнали автомобила с 35мм. към пътя и хидравлична система за окачването, позволяваща предницата да се повдига с 40мм., което е много удобно при паркиране или преминаване през неравности.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg