Автор: pavel
Публикувано на: 31.05.2011 15:53:27

Рейтинг:

Mercedes

Тези дни обръщаме доста голямо внимание на Mercedes SLS, но предполагам всеки ще се съгласите, че немският суперавтомобил го заслужава. След като вчера ви запознахме с неговата открита версия, а по-рано днес с доработката на MEC Design, сега ще ви покажем и спортната програма за модела на колегите им от VATH .

Отвън автомобилът е оборудван с карбонова предна устна, нови странични прагове, отново с карбонови детайли, и голям заден спойлер, изработен също от композитния материал. В интериора пък са налице спортен волан и разграфен до 400км/ч. скоростомер.

6.3-литровият двигател на Mercedes SLS също е получил полагащото му се. След намесата на момчетата от VATH, агрегатът вече доставя мощност от 607к.с. (при 563к.с. стандартно), а максималният му въртящ момент е нараснал на 680Нм. Благодарение на това, ускорението от 0-100км/ч. става за 3.6сек., а максималната скорост достига 330км/ч.

Тунингованият SLS е оборудван и с нова изпускателна система с функция за контрол на звука, модифицирано окачване, намалило клиренса с 25мм., както и с 20-инчови джанти.

Ако сте собственик на Mercedes SLS и желаете да закупите целия тунинг пакет на VATH за него, удоволствието ще ви струва 32 670 евро, като в цената е включен и монтажът.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg