Автор: vladi
Публикувано на: 31.05.2011 11:57:25

Рейтинг:

Mercedes

Суперавтомобилът Mercedes SLS получава нова тунинг програма, разработена от американската компания MEC Design, с която немската машина изглежда още по-атрактивно и излъчва още по-голяма агресия.

Като цяло тунингованият SLS е доста елегантен без никакви излишни елементи. Бодикитът, създаден от MEC Design, включва само леко модифицирани брони, нови странични прагове с LED осветление и спойлер на покрива.

Задният дифузер пък може да се поръча в три различни варианта, а във външността на автомобила силно впечатление правят новите трикомпонентни джанти, чиито размери са 20 инча отпред и 21 инча отзад, като те са облечени с високоскоростни гуми.

Нова е също и изпускателната система, чиито накрайници са от неръждаема стомана, а освен това тунингованият Mercedes SLS е получил регулируемо окачване. Последното служи за повдигане на автомобила при преминаване през неравности от рода на бордюри и легнали полицаи.

По интериора на доработената немска машина са извършени минимални корекции, които са най-вече по централната конзола, но освен това е монтиран нов спортен волан.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg