Автор: admin
Публикувано на: 03.12.2010 11:14:55

Рейтинг:

Marangoni

След като преди две години италианският производител на гуми Marangoni показа своя тунинг версия на Alfa Romeo MiTo, сега той отново представя доработен автомобил, който обаче, както и предишния, е само демонстрационен.

Този път Marangoni са заложили на новия модел Giulietta, като целта на тунингования автомобил е с него да се промотират новите екологични гуми на компанията, по време на изложението в Болоня, което ще отвори врати за посетители на 4-ти декември.

Колата е наречена Giulietta G430 iMove Marangoni и е получила серия козметични и механични подобрения. Освен това, в багажника на превозното средство е предназначено място за Segway i2, а за дръжките му е направена дупка по средата на задните седалки.

Автомобилът е оборудван с 19-инчови джанти Barracuda Karizzma, облечени в зелени гуми Marangoni M-Power, който са екологични и намаляват триенето, от което спада разходът на гориво. За надеждното спиране пък се грижат апарати на Tarox 360 с 330мм. дискове, а окачването е заменено със спортно на KW.

Giulietta G430 iMove Marangoni може да се похвали и с увеличена мощност на 1.7-литровия двигател – от 235 на 286к.с. Това е постигнато чрез нова турбина, спортна изпускателна система от неръждаема стомана и карбонов airbox.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg