Автор: admin
Публикувано на: 23.02.2010 23:05:29

Рейтинг:

Mansory
Немският тунер Mansory е решил да каже тежката си дума по отношение на Rolls-Royce Ghost, като разработи своя версия на модела, която ще бъде представена другата седмица в Женева.

За момента, компанията е разпространила само компютърни изображения на автомобила, от които обаче ясно личи екстравагантния му вид, за който основна заслуга има цветовата комбинация от синьо и златисто.

Mansory са оборудвали Rolls-Royce Ghost с нов оптичен пакет, включващ брони, странични престилки и заден спойлер, като външността на тунингования автомобил се допълва от 22-инчови златисти джанти.

Най-забележителното нещо обаче се крие под предния капак, където стои 6.6-литровия V12 двигател. Инженерите на Mansory са успели да увеличат неговата мощност с цели 26%, от 570 на 720к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 780 на 1 020Нм.

В следствие на направените подобрения, малкият седан на Rolls-Royce вече може да се похвали с динамика на спортен автомобил. Той ускорява от 0-100км/ч. за 4.4сек. и е в състояние да достигне максимална скорост от 310км/ч.

Mansory вкара 720 коня в Rolls-Royce Ghost
Mansory вкара 720 коня в Rolls-Royce Ghost
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg