Автор: admin
Публикувано на: 27.10.2009 01:42:37

Рейтинг:

Hamann

Преди по-малко от година Hamann представи модела си Volcano, който е базиран на Mercedes SLR и е в бял цвят на купето, но като опция се предлага и сребрист.

Явно интересът към Volcano е доста голям, тък като немските тунери представиха още две негови версии (Yellow Edition и Red Edition), които както става ясно от имената им са съответно в жълт и червен цвят.

Двата автомобила притежават абсолютно същите технически характеристики като на първия, а именно 5.4-литров V8 двигател, с мощност 700к.с. и максимален въртящ момент 830Нм., позволяващи им да развиват над 350км/ч. и да ускоряват от 0-100км/ч. за 3.6сек.

Оптичният пакет на Hamann Volcano е изработен изцяло от карбон, като той включва преден и заден капак, въздуховод на покрива, допълнителна устна на предната броня, разширени арки на калниците, както и масивни заден спойлер и дифузер подобряващи стабилността на автомобила.

Джантите на суперавтомобила са 21-инчови Edition Race, а интериорът на всеки от автомобилите е съобразен с цвета на купето. Вътрешността е в комбинация от два типа кожа и карбонови декорации, а по желание на клиента подът, страничните колони и таванът могат да се облекат с Alcantara. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg