Автор: admin
Публикувано на: 05.11.2008 10:59:22

Рейтинг:

HAMANN

Серийната версия на Mercedes-Benz SLR е един от най-забележителните автомобили по пътищата, но в сравнение с HAMANN VOLCANO той изглежда направо безобиден. Тунинг специалистите са отделили нужното внимание на всеки един детайл по автомобила и може да се каже, че са сбъднали мечтата дори на най-взискателните си клиенти.

HAMANN са проектирали цялостен бодикит за Mercedes SLR, като всички елементи са изработени от карбон. Той включва преден и заден капак, въздуховод на покрива, допълнителни крила на броните и арките на калниците, както и масивни заден спойлер и дифузер допринасящи за стабилността на автомобила. Елементите могат да бъдат поръчани както в стандартното черно, така и в матово бяло или сребристо. Джантите на автомобила са 21-цолови.

Двигателят на Mercedes SLR, който е 5.4-литров, със стандартна мощност 626к.с. и максимален въртящ момент 780Нм., също е претърпял необходимите промени и му е добавена допълнителна водна помпа, за да достигне показатели от 700к.с. и 830Нм. Благодарение на подобренията автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 3.6сек. и може да развие над 350км/ч.

Специалистите на HAMANN са отделили нужното внимание и на интериора, който е в комбинация от да типа кожа и изработени по поръчка декоративни карбонови елементи. По желание на клиента таванът, страничните стълбове и подът могат да бъдат облечени с кожа алкантара. 


Галерия Hamann Volcano
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg