Автор: admin
Публикувано на: 22.10.2010 11:02:12

Рейтинг:

Dodge
Поредният автомобил на концерна Chrysler, който премина през фейслифт е популярният и в България Journey. Продажбите на обновения модел в САЩ ще стартират още преди края на тази година, а Европа той ще е наличен от 2011-та.
 
Промените по външния вид на Dodge Journey 2011 се състоят само в броните, радиаторната решетка и задните светлини, които вече са диодни. Освен това, моделът може да се поръча и с няколко нови цвята.

В интериора обаче е настъпила коренна промяна. Арматурното табло, централната конзола, седалките и воланът са изцяло нови. В оборудването пък е включена съвременна мултимедийна система Uconnect, а качеството на материалите за оформление е по-добро. Важно е също да се спомене, че нивата на шум и вибрации в купето са намалени.

Dodge Journey 2011 ще се предлага в САЩ с 3.6-литров бензинов двигател Pentastar, чиято мощност е 283к.с., в комбинация с шестстепенна автоматична скоростна кутия. Дали ще настъпят промени при агрегатите в Европа не става ясно, като припомняме, че в момента моделът се предлага с 2.0-литров дизелов и 2.4 и 2.7-литрови бензинови.

Галерия Dodge Journey 2011
Тагове: Dodge, Dodge Journey
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg