Автор: vladi
Публикувано на: 12.01.2011 12:27:04

Рейтинг:

Детройт

Съвсем очаквано от Mercedes използваха изложението в Детройт, за да покажат за първи път пред широка публика фейслифта на популярния си модел C-Class, който ще се появи на пазара през пролетта, с цена от 32 695 евро при базовата модификация C180 BlueEFFICIENCY.

Наред с леките козметични промени по екстериора и интериора, и прилагането на някои нови технологии, най-важното при модела е, че неговите двигатели са станали значително по-икономични, благодарение на въвеждането на серийна старт/стоп система, като при някои агрегати консумацията на гориво е намаляла с цели 37%.

Обновеният Mercedes C-Class се предлага в изпълнения Elegance и Avantgarde, а в списъка с допълнителни екстри вече е включена и телематичната система COMAND Online, която освен че предоставя достъп до интернет, позволява на навигацията да тегли актуални карти с маршрути от Google Maps. Стойността на това удоволствие е малко над 3 000 евро.

Както всички автомобили на немската компания, така и C-Class предлага отлична сигурност, но за допълнителна безопасност може да бъде поръчан така нареченият Driving Assistance Package PLUS. Неговата стойност е 2 320 евро, но той ви гарантира, че ще бъдете предупредени при излизане от пътната лента или опасност от сблъсък и при необходимост автоматично ще бъде задействана спирачката.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg