Автор: admin
Публикувано на: 12.11.2010 09:41:59

Рейтинг:

Chevrolet
Напоследък стават все по-популярни екологичните модификации на популярни модели, като поредният, който се сдобива с такава е седанът Cruze на компанията Chevrolet.

Автомобилът е получил красноречивото име Cruze Eco, като той се отличава от стандартния модел по видоизменените си радиаторна решетка и въздушни отвори в предната броня, както и по новия си заден спойлер.

Освен това екологичният Chevrolet Cruze е оборудван с олекотени джанти, облечени в гуми с ниско съпротивление, както и с модифицирано окачване, намалило клиренса. Двигателят пък е 1.4-литров турбинен Ecotec, доставящ мощност от 138к.с. и максимален въртящ момент 200Нм.

Агреагтът може да се комбинира с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична трансмисия. В първият случай разходът на гориво в града е 8.3л/100км., а извън населени места – 5.6л/100км., докато при автоматика консумацията се показва съответно на 9.0 и 6.4л/100км.
 
Chevrolet Cruze Eco има нелоша динамика, въпреки екологичната си насоченост, като автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 9сек. Продажбите на модификацията ще стартират през януари в САЩ с цена от 18 895 долара, като за момента не става ясно кога ще се появи в Европа.

Галерия Chevrolet Cruze Eco
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg