Автор: pavel
Публикувано на: 27.12.2010 23:02:26

Рейтинг:

Carlsson

Mercedes-Benz ще стартира продажбите на новия CLS през януари, но вече сме свидетели на първата доработка на модела, която е дело на специалистите от Carlsson, разпространили компютърни изображения и информация за нея.

Немските тунери са разработили за Mercedes CLS цялостен аеродинамичен пакет, включващ модифицирана предна броня с допълнителни спойлер и LED светлини, нови радиаторна решетка, преден капак, странични прагове и задна броня, в която са вградени масивен дифузер и новите овални накрайници на изпускателната система.

Външният вид на автомобила се допълва от 10-спицови джанти, налични в размери 19 и 20 инча, а окачването е заменено с ново, което е адаптивно и е смъкнало клиренса с 30мм. Подобренията в интериора се свеждат до спортни волан, скоростен лост и педали и уникални стелки с логото на Carlsson.

Тунинг специалистите не са подминали и агрегатите на новия CLS, като за модификацията 350 CGI се предлага комплектът CK35, с който мощността се увеличава от 306 на 333к.с., а максималният въртящ момент - от 370 на 410Нм. В резултат на което, тя ускорява от 0-100км/ч. за 5.9сек., докато при серийната това става за 6.1сек.

Двигателен тунинг е предвиден и за дизеловата модификация CLS 350 CDI, на която може да бъде инсталиран така нареченият чип C-Tronic DIESEL POWER. Той увеличава мощността от 265 на 320к.с., а максималния въртящ момент - от 650 на 780Нм., благодарение на което ускорение от 0-100км/ч. е подобрено с 0.3сек. до 5.9сек.


Carlsson се захвана с новия Mercedes CLS
Carlsson се захвана с новия Mercedes CLS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg