Автор: admin
Публикувано на: 23.08.2010 11:40:09

Рейтинг:

Новият
Официалната премиера на новия Mercedes CLS ще се състои по време на изложението в Париж през октомври, а продажбите му ще стартират през 2011г., но ние вече имаме ясна представа за модела, тъй като от немската компания решиха да го разкрият предварително.

Както предполагахме всички, предницата на автомобила е напълно в стила на концепцията Shooting Brake, показана по-рано тази година, но двете коли нямат нищо общо в задните си части, като при CLS се наблюдават доста интересни светлини, чиято форма е нехарактерна за Mercedes.

Интериорът на автомобила е с типичното за моделите на Mercedes луксозно оформление. Той отново предлага 2+2 места за сядане и ще може да се изработи според личните предпочитания на клиента, като са предвидени още повече възможности за персонализация.

За момента от компанията ни спестяват подробностите около модела, като дори не разкриват двигателите, с които ще се предлага той, но заподозряните са дизеловите 250 CDI (204к.с.) и 350 CDI (265к.с.), модернизираният бензинов 350 (306к.с.), както и изцяло новият 4.7-литров битурбо (435к.с.), с който евентуално ще бъде оборудвана модификацията CLS 500.

Галерия Mercedes CLS 2012
Тагове: Mercedes, Mercedes CLS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg