Автор: admin
Публикувано на: 18.10.2010 09:19:15

Рейтинг:

Bentley
В интервю за британското издание Auto Express, ръководителят на  Bentley, Франц-Йозеф Пефген, обяви, че компанията смята да навлезе в сегмента на четиривратите купета, както и че вече работи по такъв модел.

Пефген разкрива за модела, че се изгражда върху платформата на Audi A7 Sportback и ще се конкурира с Aston Martin Rapide и Porsche Panamera. Автомобилът ще се продава по цял свят, като от компанията предвиждат най-голям интерес към него да има в Китай.

Въпреки че ще се използва чужда платформа, външният вид на четиривратото купе, особено в предната част, ще е в стила на този на останалите модели Continental на марката.

Новият модел на Bentley ще разчита на 4.0-литров V8 турбодвигател, който отново се разработва съвместно с Audi. При изработването на автомобила ще се използва голямо количество алуминий, поради което теглото му ще е около 1 700 кг.

Четиривратото купе на Bentley би трябвало да се превърне в най-евтиния модел на британската компания, като се очаква цената му да е около 85 000 лири стерлинги.

Източник: Autoexpress

Bentley навлиза при четиривратите купета
Bentley навлиза при четиривратите купета
Тагове: Bentley
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg