Автор: pavel
Публикувано на: 01.04.2011 14:08:38

Рейтинг:

BMW

От BMW си направиха малка „гавра” със своя популярен спортен кабриолет M3, който е мечта на всички младежи, като го превърнаха в пикап и не се лъжете, че това е някаква първоаприлска шега.

За наше успокоение обаче, M3 Pick-Up няма да се произвежда серийно, въпреки че щеше да е идеалното превозно средство за фермерите. Автомобилът е създаден в един екземпляр и ще бъде представен днес на специализирано изложение за единични бройки на BMW.

Пикапът е дело на екип от M-подразделението на баварците. Въпреки че са извършени множество промени по автомобила, двигателят му е стандартен, но не се съобщава кой точно е.

Спекулира се, че агрегатът е 4.4.-литровият на M3 GTS, чиято мощност е 450к.с., или 4.0-литровият на стандартното M3. За скоростната кутия обаче е ясно, че е шестстепенна механична.

Багажната секция на BMW M3 Pick-Up е облицована с гофриран метал, като тя разполага с подвижен покрив и всевъзможни приспособления, каквито имат всички пикапи. Над главите на пътниците пък има метален панел, който може да се премахне, когато те пожелаят.


Галерия BMW M3 Pick-Up
Читателски коментари

Гошо - 2011-04-02 09:33:15 0 отговори

Гошо -

Е това вече наистина си е гавра. Тези марки почнаха да полудяват!

mIImcY 2011-04-01 20:44:25 0 отговори

mIImcY

mm ne mii xareswa ..

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg