Автор: admin
Публикувано на: 05.11.2009 15:30:48

Рейтинг:

BMW

“M” подразделението на немската компания BMW разкри първи снимки и официална информация за най-мощното M3, което баварците са произвеждали някога. Автомобилът ще бъде пуснат на немския пазар през пролетта, като цената му ще е 115 000 евро.

BMW M3 GTS разполага с всичко необходимо за един състезателен автомобил, но в същото време е съобразен с изискванията за движение по стандартни пътища и и е лицензиран за движение по тях.

Автомобилът разчита на стандартния V8 двигател на BMW M3, но неговият работен обем е увеличен от 4.0 на 4.4 литра, което е довело до достигане на мощност от около 450к.с. Агрегатът е комбиниран с леко модифицирана версия на седемстепенната трансмисия с двоен съединител на BMW.

M3 GTS може да се похвали с изключително ниско си тегло от 1 490кг., което е с цели 190кг. по-ниско от това на стандартното BMW M3. То е постигнато чрез използването на олекотени компоненти, между които карбонови покрив и кресла, като задните седалки са премахнати.

Както при всеки специален модел на BMW и при M3 GTS не липсват иновационни решения. Наред с новото регулируемо окачване, автомобилът притежава адаптивни преден сплитер и задно крило, които се саморегулират според скоростта и пътните условия,  допринасяйки за максимална стабилност на пътя.

BMW M3 GTS е оборудвано също с титаниева изпускателна система, уникални 19-инчови джанти и задължителния за състезателните коли защитен ролбар в интериора. Автомобилът не разполага с климатик и мултимедийна система, но неговото предназначение не е да е луксозен и комфортен, а да предоставя възможно по-голямо спортно усещане.


Галерия BMW M3 GTS
Тагове: BMW, BMW 3-Series, BMW M3, BMW M-Power
Читателски коментари

diecast-bmw - www.hobbyland.bg 2010-01-18 00:49:25 0 отговори

diecast-bmw - www.hobbyland.bg

постарали са се хората да му докарат такъв спортен вид, а предполагам и дух.

Иво 2009-11-07 10:27:49 0 отговори

Иво

Това цепи мрака във всяко отношение. Особено с цвета.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg