Автор: admin
Публикувано на: 26.10.2009 10:39:06

Рейтинг:

BMW

В шоурума на Камор Ауто в София се проведе събитието „BMW дни на радостта”, на което BMW Group представи, пред повече от 300 гости, новите попълнения в моделната си гама - X1 и 5-Series GT. Специален гост на премиерата беше маркетинговият директор на немската компания за Централна и Източна Европа Сабине Шойнер.

Автосалонът на Камор Ауто беше разделен на две тематични зони, като елегантната атмосфера се допълваше от изискани мебели и луксозни бижута и часовници, а доброто настроение на гостите поддържаха непринудени джаз изпълнения.

С X1, BMW допълва гамата си от X-модели, пренасяйки за първи път техните качества и характеристики в компактния клас. Автомобилът е идеален за градски условия, като същевременно притежава и типични off-road качества, а дългото междуосие и повдигнатата линия на задните стъкла подчертават спортния му характер.

BMW X1 се предлага с един шестцилиндров бензинов и три четирицилиндрови дизелови двигателя, които са достатъчно мощни, но в същото време с ниски разходи на гориво и нива на отделяни вредни емисии. Това е постигнато благодарение на многобройните функции на BMW EfficientDynamics, като Регенерация на спирачната енергия, Auto Start Stop, Индикатор за смяна на предавките и др.

С въвеждането на 5-Series GT, BMW не само допълва гамата на 5-Series, но и поставя началото на един съвършено нов сегмент в автомобилната индустрия – SAS (Sports Activity Sedan). Автомобилът е насочен към взискателни клиенти, водещи активен начин на живот и търсещи комбинация от индивидуалност, изискан и модерен стил, лукс и практичност.

BMW 5-Series GT предоставя типичното за седан усещане, съчетано със спортните качества на купе и характеристиките на SAV (Sports Activity Vehicle). Автомобилът се предлага с един дизелов и два бензинови двигателя, комбинирани с осемстепенна автоматична трансмисия, налична до момента единствено при луксозната лимузина BMW 760i.

Подробна информация за BMW X1

Подробна информация за BMW 5-Series GT 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg