Автор: pavel
Публикувано на: 25.08.2011 10:08:39

Рейтинг:

Audi

Немската компания Audi вече е готова със серийната версия на A8 Hybrid и реши да ни запознае с всички подробности около автомобила, преди официалния му дебют на изложението във Франкфурт.

Промените, в сравнение с концепцията, показана на изложението в Женева през 2010 година, не са много като сега са налице 18 вместо 21-инчови джанти и по-малко на брой хромирани елементи, които обаче могат да се поръчат като опция.

Хибридната задвижваща система е запазена абсолютно същата, но е преминала през много прецизни настройки. Припомняме ви, че тя се състои от 2.0-литров TFSI двигател, с мощност 211к.с. и максимален въртящ момент 350Нм, електромотор, доставящ 54к.с. и 210Нм., както и комплект литиево-йонни батерии.

Според разпространената от Audi информация, хибридният A8 ускорява от 0-100км/ч. за 7.7сек. и развива 235км/ч., като същевременно средният му разход на гориво е 6.4л/100км., а отделяните CO2 емисии – 148гр/км.

Audi A8 Hybrid разполага с три режима на работа. Единият е напълно електрически и в него могат да бъдат изминати 3км. при максимална скорост 60км/ч. Другите са стандартен и спортен, като при последния се разкрива пълният потенциал на хибридната система.


Галерия Audi A8 Hybrid 2012
Тагове: Audi, Audi A8, Audi A8 Hybrid
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg