Автор: vladi
Публикувано на: 06.08.2012 21:19:50

Рейтинг:

Gentle

Да се родиш през 63-та. Когато автомобилите са били само за избрани. Когато скоростта не е била това, което е сега. Когато модата е била различна. Когато Mercedes 300 SL (W 198) и 190 SL (W121 BII) са били модерни, но не са били легенда.

Да остаряваш мъжкарски, за да се превърнеш в класика, достойна за възхищение и уважение. По романа на Студио Vilner с главно действащо лице Mercedes-Benz W113 Pagoda.

Типично в стила на Vilner легендарният автомобил е получил леки екстериорни намеси и пълно обновяване на интериора. Цветовете са топли и старинни - кафе и лате.

Обърнато е внимание на всеки елемент и детайл от интериора. Изработката е прецизна, материалът е висококачествена естествена кожа в два цвята с декоративни светли шевове. Таблото е облечено в кожа, реставрирани са хромираните елементи и махагоновият волан. Дори багажникът е луксозно облицован като бутикова кутия за бижута. Едноименният твърд таван “пагода” също е получил нужната доза лукс и стил.

Нежни бродирани надписи „Gentle Pagoda” красят интериора, като присъстват и по купето. Гравирани са също върху лайсните на вратите, които са алуминиеви и изкуствено състарени.

Студио Vilner се докосва до класиката и я съживява с необходимото уважение и старание! Точно както е било едно време... Когато автомобилите са били само за избрани.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg