Автор: admin
Публикувано на: 21.06.2010 13:16:38

Рейтинг:

Юбилейно
През 2010-та се навършват 25 години откакто BMW започва да продава M3 в САЩ. За да отбележи четвъртвековния юбилей, баварската компания е създала специална версия на M3 Coupe, наречена Frozen Gray.

От автомобила ще бъдат произведени само 30 екземпляра, каито ще разполагат с абсолютно идентично оборудване, като няма да има възможност за поръчка на допълнително.

Както става ясно от наименованието, всички коли ще са в матово сив цвят, а интериорите им ще са облечени в комбинация от червена и черна кожа. Тяхната цена ще е точно 77 699 долара, като доставките ще стартират още този месец.

В оборудването на BMW M3 Coupe Frozen Gray са включени пакетът Competition Pack, уникални 19-инчови джанти и модифицирано окачване, което е свалило автомобила с 10мм. към пътя и разполага с електронен контрол на амортисьорите.

Освен това, в серийното оборудване влизат още доста екстри, сред които навигация с функция Real Time Traffic Information, парктроник, мощна аудио система и дори сателитно радио с предплатен едногодишен абонамент.

Двигателят на автомобила е 4.0-литров V8, с мощност 414к.с., и е комбиниран със скоростната кутия M DCT, която му позволява да ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек., което е с 0.2сек. по-бързо от стандартния модел.

За да засилят още повече интереса към 30-те екземпляра на M3 Coupe Frozen Gray, от BMW са решили да подарят на всеки закупил го еднодневно обучение в BMW Performance Driving School в Спартанбург (Южна Каролина).

Галерия BMW M3 Coupe Frozen Gray
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg