Автор: vladi
Публикувано на: 11.04.2011 11:17:50

Рейтинг:

Volvo

От Volvo са решили да зарадват феновете си в Италия със специална версия на модела C30. От нея ще бъдат произведени 600 екземпляра, които обаче няма да се предлагат в нито една друга държава.

Версията е наречена C30 Black Design, което много подхожда на визията й. На първо време се създава усещането, че покривът, страничните колонки, капаците на огледалата, радиаторната решетка и още няколко елемента са карбонови, но това не е така.

За да остане достъпен моделът, от Volvo са решили да облепят гореспоменатите елементи с първокласно фолио на компанията 3M, което много добре имитира вида на оригинални карбонови нишки.

По отношение на основния цвят на каросерията, Volvo C30 Black Design се предлага само в бяло, сиво и оранжево, като и в трите случая джантите са черни, с размер 17 или 18 инча.

Когато влезете в интериора на автомобила, веднага прави впечатление пълния му синхрон с външния вид, тъй като там отново са налице множество детайли, облечени с карбоновото фолио на 3M.

Volvo C30 Black Design се предлага с три задвижващи агрегата. Това са 2.0-литров, бензинов с мощност 145к.с. и два дизелови, доставящи 115 и 150к.с. Цената на специалната версия в Италия е между 19 600 и 23 300 евро.


Галерия Volvo C30 Black Design
Volvo C30 Black Design – само за Италия
Volvo C30 Black Design – само за Италия
Volvo C30 Black Design – само за Италия
Volvo C30 Black Design – само за Италия
Тагове: Volvo, Volvo C30
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg