Автор: admin
Публикувано на: 01.12.2008 00:46:35

Рейтинг:

Volkswagen

Стартиралото в събота Essen Motor Show е най-голямото тунинг изложение, което се провежда ежегодно на Стария континент. Какво по-подходящо място от това Volkswagen да покаже две специални версии на моделите си Scirocco и Eos?

От първия автомобил Scirocco „Collector's Edition” ще бъдат произведени само 100 бройки. Неговите продажби ще стартират в началото на 2009г., като версията ще се предлага единствено в бял цвят на купето и черно-бял интериор.

Двигателят на Scirocco „Collector's Edition” е 2.0-литров, с мощност 200к.с., джантите са 19-инчови, а в серийното оборудване влизат ксенонови светлини, панорамен шибидах, черно-бял кожен салон и радио-навигация RNS 510.

Другият специален модел, който Volkswagen показа в Есен, е Eos "White Night", чието производство също ще е в ограничена серия от 100 броя. Автомобилът се задвижва от 3.2-литров двигател, с мощност 250к.с.

Volkswagen Eos "White Night" е в бял цвят на купето, а радиаторната решетка и капачките на страничните огледала са боядисани в черно. Интериорът на кабриолета е с черна кожа, комбинирана с бели декоративни елементи по вратите и таблото.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg