Автор: admin
Публикувано на: 12.01.2010 00:21:40

Рейтинг:

Volkswagen
На автомобилното изложение в Детройт, стартирало днес, Volkswagen представи концепцията NCC (New Compact Coupe), която е разработена върху платформата, използвана от моделите Golf и Jetta.

Въпреки че все още не е потвърдено официално, NCC най-вероятно ще влезе в производство, като някои издания дори спекулират с името Jetta Coupe. Ако се появи сериен модел обаче той ще се предлага единствено на пазара в САЩ.

Volkswagen NCC е с дължина 4,54м., широчина 1,78м. и височина 1,41м. Цветът на купето е Tungsten Silver Metallic, джантите са олекотени с размер 19 цола, а интериорът е с двуцветна кожена тапицерия.

Прототипът е оборудван с хибридна задвижваща система, състояща се от 1.4-литров TSI двигател (150к.с.), 20-киловатов електромотор и комплект литиево-йонни батерии, а скоростната му кутия е седемстепенна DSG с двоен съединител.

Автомобилът може да се движи както с всеки агрегат поотделно, така и в комбиниран режим, при който се постига ускорение от 0-100км/ч. за 8.1сек. и максимална скорост от 227км/ч., като в същото време средният разход на гориво е 4.2л/100км.

Галерия Volkswagen NCC Concept
Читателски коментари

Анонимен 2010-01-29 13:52:38 0 отговори

Анонимен

az imam folsvagen

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg