Автор: admin
Публикувано на: 29.10.2009 15:16:01

Рейтинг:

Volkswagen
Още в началото на годината от северноамериканското подразделение на Volkswagen разпространиха скица на нов седан от среден клас, който ще се предлага на пазара в САЩ, а вчера компанията показа и още една.

Проектът носи кодовото наименование NMS, а негов сериен модел ще видим през 2011-та година, което съвпада с появата на следващото поколение на Passat. Новият седан обаче ще е с доста по-ниска цена от тази на Passat, което ще го изправи в директна битка за дял срещу най-популярните модели от този сегмент в САЩ - Toyota Camry и Honda Accord.

Производството на новия модел ще се осъществява в завода на компанията в Чатануга (щата Тенеси). Причината за вземането на това решение е, че с оглед на поевтинявянето на долара, на Volkswagen им излиза много по-евтино да произвеждат автомобила в САЩ, вместо в Германия.

С въвеждането на новия седан в САЩ, Volkswagen вероятно ще преустанови продажбата на Passat на местния пазар, тъй като интереса към него е изключително нисък. За първите девет месеца на тази година в страната са продадени само 9 200 бройки, докато очакванията за новия модел са за 100 000 продажби годишно.

Volkswagen показа още една скица на бъдещия си нов седан
Тагове: Volkswagen, Volkswagen NMS
Читателски коментари

Анонимен 2009-11-13 22:33:11 0 отговори

Анонимен

страхотен модел.нямам думи

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg