Автор: admin
Публикувано на: 04.12.2008 00:38:46

Рейтинг:

Volkswagen

Автомобилното изложение Bologna Motor Show ще отвори врати за посетители на 5-ти, но днес пред журналисти бяха представени някои от моделите, които ще дебютират на него.

На щанда на Volkswagen впечатление прави прототипът Scirocco Studie R, който е базиран на Scirocco GT24 и е с 2.0-литров TSI двигател, генериращ 270к.с. Задвижването на автомобила е към предните колела, а скоростната кутия е шестстепенна с два съединителя.

Scirocco Studie R е в бял цвят, контрастиращ с черни детайли и със страничните огледала, едното от които е червено, а другото зелено. Цветовете не са подбрани случайно, а са в чест на тазгодишното изложение, като на двете врати на автомобила е изобразено и италианското знаме, с надпис „Bologna 08”.

Отличителните характеристики на автомобила са нова предна броня с три големи въздушни отвора и сплитер, преработена задна броня с вграден в нея дифузер, нови странични престилки, заден спойлер и 19-инчови джанти, с дизайн пет тройни спици.

Интериорът на Scirocco Studie R също е в черно-бяла гама, чиито ефект е подсилен от декоративни карбонови елементи. Тук също присъстват червеният и зеленият цвят, с които са обшити спортните седалки Recaro, волана, скоростния лост и стелките.


Галерия VW Scirocco Studie R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg