Автор: admin
Публикувано на: 13.08.2010 10:54:42

Рейтинг:

Volkswagen
Немската компания CarFilmComponents, която продава автомобилни и други аксесоари, е разработила собствена тунинг програма за Volkswagen Golf GTI, най-забележителното нещо от която е мощната аудио система.

Музикалната уредба е съставена от компоненти с марка Pioneer, като за съжаление от CFC не разкриват нейната мощност, но става ясно, че тя разполага със субуфер, говорители за средни и високи честоти, а цената и е 999 евро. Все пак можете да добиете представа за произвоителността на система, като вземат предвид, че за нея е било необходимо да се монтират допълнителни акумулатори.

CFC предлагат също и двигателен тунинг за Volkswagen Golf GTI, който увеличава мощността на 265к.с., а максималния въртящ момент на 390к.с. Това става посредством препрограмиран блок за управление, а стойността на удоволствието е 799 евро.

Срещу сумата от 2 239 евро, вашият Golf GTI може да бъде оборудван и с изпускателна система от неръждаема стомана и два кръгли накрайника с марка Eisenmann.

Освен това, се предлагат и регулируемо на твърдост и височина окачване (749 евро), 19-инчови джанти ASA GT2 с гуми 225/35 (1 999 евро) и обличане на каросерията с матово сив винил (1 500 евро).

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg