Автор: admin
Публикувано на: 10.07.2009 01:26:21

Рейтинг:

Volkswagen

Немските специалисти от ABT Sportsline представиха спортна програма за шестото поколение на Volkswagen Golf GTI, която се предлага с две мощности на двигателя.

Тунерите са модифицирали блока за управление на 2.0-литровия агрегат и са заменили изпускателната система на автомобила, което е довело до увеличение на мощността от стандартните 210 на 260к.с.

При по-мощната версия е добавен и допълнителен турбокомпресор, с помощта на който мощността достига 300к.с., а ускорението от 0-100км/ч. става за по-малко от 6сек. За сравнение, стандартният Volkswagen Golf 6 GTI ускорява от 0-100км/ч. за 7.2сек.

ABT Sportsline са оборудвали автомобила също с по-ниско спортно окачване, високопроизводителна спирачна система и атрактивни джанти, чиято окраска е в комбинация от сиво, черно и червено, които се предлагат в размери 18 и 19 цола.

Volkswagen Golf 6 GTI е получил и много впечатляващ екстериорен бодикит, състоящ се от предна броня, с червена устна и интегрирани LED светлини, радиаторна решетка, странични прагове, които също са с червени допълнения, спойлер на покрива и масивен заден дифузер, от двете страни на когото са разположени по два накрайника на изпускателната система.

Към интериора на тунингования Golf 6 GTI също не можем да останем безразлични. Той е в типичния за модела спортен стил, но от ABT Sportsline са добавили и тук червения цвят в някои елементи, за да акцентират върху тях.

Що се отнася до цената на тунинг пакета за Volkswagen Golf 6 GTI, от ABT Sportline съобщават, че тя ще бъде оповестена на по-късен етап. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg