Автор: admin
Публикувано на: 17.05.2010 12:14:32

Рейтинг:

Volkswagen
Както вече писахме, Volkswagen са разработили две нови версии на Golf 6 GTI, които дебютираха на тазгодишното издание на Worthersee Tour. Първата е създадена в сътрудничество с Adidas и ще се появи на пазара през лятото, а втората е само концепция.

Golf 6 GTI Adidas разполага със стандартния за тази модификация 2.0-литров бензинов двигател, генериращ 210к.с., но за сметка на това е получил редица козметични промени, а наличните цветове за купето са белите „Candy White” и „Onyx White”, черното „Black Uni” и червеното „Tornado Red”.

От тази версия на автомобила ще бъдат произведени точно 4 410 бройки, всяка от които ще е оборудвана с уникални 18-инчови джанти, би-ксенонови фарове, затъмнени LED стопове, спортни седалки в стил Adidas и специални стелки.

Golf 6 GTI Excessive е само прототип, като не се споменава нищо за евентуално негово серийно производство. От Volkswagen твърдят, че той е създаден, за да демонстрира потенциална на своите дизайнери.

Концепцията е в червеният цвят „Firespark Metallic”, а таванът, допълнителните устни на броните, странични прагове, арките на калниците, задният дифузер и джантите са в черно, като последните са 19-инчови на BBS. Интериорът също е в черно-червена комбинация, съчетана с алуминиеви декоративни вложки, а седалките са заменени със спортни.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg