Автор: pavel
Публикувано на: 10.05.2011 10:03:39

Рейтинг:

Vilner

Ако смятате, че непретенциозният градски автомобил Smart ForTwo е твърде обикновен, за да привлича погледите, то новото творение на българското къстъм студио Vilner ще ви убеди в обратното.

Компактното возило е напълно преобразено както отвътре, така и отвън, като е създадено по поръчка на български бизнесмен, чиято идея е трансформацията да послужи за рекламна кола. За новата визия на автомобила е изработен предварителен проект, наречен „Square Style“, а името произтича от квадратните мотиви по превозното средство.

По мъника реално няма видима част, която да не е претърпяла промяна, като за екстериорното оформление момчетата от Vilner са използвали оранжево фолио с мотиви на шевове, цялостно хромирани панели и оранжев софт за джантите, огледалата и някои други детайли.

Интериорът на Smart ForTwo е изцяло преобразен и създава усещането, че се намирате в екстравагантна спортна кола. Нови са тапицериите на седалките и облицовките на таблото, тавана, корите на вратите и дори стелките, а ринговете и някои други елементи са хромирани.

Воланът пък е тотално променен, като на базата на стария е създаден ергономичен, съобразен с изискванията за удобството при шофиране на клиента, както и с факта, че автомобилът ще се ползва предимно в града.

Замисълът на ексклузивния Smart ForTwo е той да бъде наистина уникален и да проблясва със своята индивидуалност в градския трафик.

Всеки, който харесва работата на Vilner, може да се присъедини и към страницата им във Facebook – VILNER – Your style inside, от където да се информира за най-новите проекти на къстъм студиото.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg