Автор: pavel
Публикувано на: 16.03.2011 12:36:05

Рейтинг:

Vilner

Българското къстъм студио Vilner работи по все по-интересни проекти и разширява своята дейност, като освен персонализация на интериори, то вече предлага и леки, но стилни промени по автомобилните екстериори.

Най-новата доработка на Vilner е върху Mercedes ML 350. Отвън автомобилът е получил ръчно изработени фарове, в които са вградени дневни LED светлини. Освен това, всички стандартно хромирани елементи по екстериора на немския SUV са заменени с нови в черен хром, включително и джантите.

Вътрешността на ML 350 е претърпяла пълна промяна и както обикновено е изработена по индивидуален проект. Таблото, горната част на корите на вратите, техните джобове, евтино изглеждащите пластмасови основи на седалките, гърбовете на предните седалки и огледалото за обратно виждане са облечени в алкантара.

Седалките пък са с първокласна кожа и перфорирана алкантара, като на гърба на подглавниците на предните кресла са избродирани надписи Vilner. Таванът е с релефен акцент по средата, а стандартните махагонови декорации са заменени от сребърен карбон.

Всеки един детайл, който не е облечен в алкантара, кожа или карбон е хромиран или метализиран, като дръжките на тавана например. Километражите са къстъм изработка, а воланът е направен ръчно за най-добър захват на клиента.

Момчетата от Vilner са вградили и амбиентно осветление под джобовете на вратите, благодарение на което пространството, намиращо се непосредствено до колата се осветява за удобство на пътуващите. Обърнато е внимание и на багажника, който освен че е облечен изцяло в алкантара, може да се похвали и с декоративни алуминиеви лайсни.

„ВИЛНЕР” ЕООД е създадено през 1996г., а от 2010г. марката VILNER вече е патентована. Фирмата залага на високо качество и професионализъм, като се стреми да бъде различна от другите и сама си е вдигнала летвата, за да е конкурентноспособна. Услугите, които предлага са дизайн на интериорно обзавеждане на автомобили и сгради, допълнително обезшумяване на купето, диодни осветления, дизайнерски решения с карбон, пиано лак и алуминий, озвучаване и мултимедии за автомобили, обличане на детски столчета за кола с кожа, индивидуална изработка на телефони Vertu и др. Политиката на фирмата е да изготвя предварително дизайн на проекта, за да може клиентът да види как ще изглежда той и едва след неговото одобрение се започва работа.

Повече на Vilner.eu


Читателски коментари

Петър - 2011-03-20 13:42:41 0 отговори

Петър -

Много добре направен интериор. Евала! Не вярвах, че в България има специалисти на такова ниво.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg