Автор: pavel
Публикувано на: 03.08.2011 18:10:10

Рейтинг:

Vilner

Българското дизайнерско ателие Vilner стана автор на втори проект за Jeep Grand Cherokee, който преди това отново е преминал през ръцете на тунинг компанията Hennessey в САЩ, която е увеличила мощността на автомобила до 600к.с.

Този път в интериора на Grand Cherokee SRT600 са комбинирани червена и черна алкантара с черна кожа, обшита с декоративни червени тигели. Както обикновено всичко е изработено по предварително изготвен индивидуален проект.

Специално внимание е отделено на волана на автомобила. Неговият дизайн е създаден по поръчка на конкретния клиент и формата му е съобразена с възможно най-удобния захват за него. Воланът е облечен с червена алкантара и черна перфорирана кожа.

При втория си проект за Jeep Grand Cherokee българските къстъм специалисти са преобразили и външните светлини на автомобила. В предните фарове са инсталирани допълнителни лупи и дневни LED светлини, а халогените също са диодни.

Информация за всички проекти на Vilner може да намерите на Facebook страницата на компанията, а ако станете неин фен, ще имате възможност постоянно да следите върху какво работи българското дизайнерско студио.

Вижте и първия проект на Vilner за Jeep Grand Cherokee


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg