Автор: pavel
Публикувано на: 10.02.2011 11:29:09

Рейтинг:

Vilner

След множеството доработки на различни автомобили, за които получи признание по целия свят, българското къстъм студио Vilner демонстрира своите възможностите и върху Mitsubishi Evo X, но този път в сътрудничество с колегите си от Overdrive.

Момчетата от Vilner са изработили интериора по индивидуален дизайн, като са използвали няколко вида естествена кожа. Основният цвят е черният, но като акцент е вкарано бяло, за да се създаде връзка с цвета на екстериора.

Таванът е облечен в черна алкантара, за волана и скоростния лост е използвана карбонова кожа, а декоративните елементи са в черен пиано лак. Стандартните кресла са заменени със спортни на OMP, а в оборудването е включена високотехнологична мултимедийна система. Купето пък е обезшумено допълнително, но не много, за да не се повиши значително теглото на автомобила.

По външността на Mitsubishi Evo X също са извършени доста интересни промени от страна на Vilner. Предните фарове са получили двоен би-ксенон и допълнителни LED светлини, а мигачите им са преместени от външната във вътрешната част, като стандартните крушки са заменени с диоди. Задните светлини на доработения автомобил също са много интересни, като те са станали изцяло LED.

От Overdrive пък са оборудвали автомобила с карбонови елементи по екстериора, 18-инчови джанти Weds Sports, изпускателна система Greddy, всмукателна система AFM и регулируемо окачване K-sport. Освен това, те са извършили силов тунинг на двигателя, с който мощността му е нараснала на 400к.с.

Забележка: Снимката, на която автомобилът е странично, е преди извършването на модификациите по предните фарове и може да видите, че мигачите все още са от външната страна, както е при серийния модел.


Vilner и Overdrive обединиха сили за Mitsubishi Evo X
Vilner и Overdrive обединиха сили за Mitsubishi Evo X
Vilner и Overdrive обединиха сили за Mitsubishi Evo X
Vilner и Overdrive обединиха сили за Mitsubishi Evo X
Vilner и Overdrive обединиха сили за Mitsubishi Evo X
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg